MALAYSIA VS CHINA, MALAYSIA U23 VS CHINA U23

Β 

Β 

Perlawanan terakhir dalam kumpulan J hari ini diantara pasukan China πŸ‡¨πŸ‡³ vs Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ. Masing2 dengan 6 mata tetapi sekarang ini kelebihan buat pasukan China yang dilihat lebih menekan pasukan malaysia dengan membelasah pasukan Laos πŸ‡±πŸ‡¦ dan Philippines πŸ‡΅πŸ‡­ dengan jumlah aggregate yang cukup besar.

Kedudukan kumpulan J setakat ini.

China πŸ‡¨πŸ‡³ 6 mata

Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 6 mata

Laos πŸ‡±πŸ‡¦ 0 mata

Philippines πŸ‡΅πŸ‡­ 0 mata

Laos dan Philippines sudah boleh balik KAMPUNG. Tinggal dua pasukan yang hebat ini akan terus menentukan hala tuju pasukan ini malam ini.

So disini barulah kita tahu Bagaimana pertemuan pasukan ini ibarat baru buku bertemu dengan ruas. Biarpun pasukan China sudah mengasak dengan lebih garang pasukan lawan, tetapi pasukan malaysia pastinya berbeza dari segi taktikal dan juga semangat pasukannya itu sendiri.

Di tambah lagi dengan sokongan peminat yang tidak berbelah bagi. Sedikit sebanyak me naikkan morale pemain untuk be kerja keras dalam perlawanan penting malam ini.

LIVE STREAMING MALAYSIA VS CHINA AFC U23 26.3.2019

Sekiranya menang, barulah pasukan malaysia secara kredit atau automatically layak untuk kejohanan piala afc u23 thailand. Kita harap pasukan malaysia layak untuk bertempur dengan pasukan-pasukan gergasi asia, seperti korea selatan, dan jepun.

Teruskan perjuangan buat skuad harimau muda, anda mampu untuk menang perlawanan ini. Ingatkan penat lelah penyokong yang datang ke stadium semata-mata demi negara. Berhabis wang ringgit datang dari jauh. Dari sabah , dari sarawak demi harimau muda yang kita sayangi tanpa berharap sesen pun dari korang. Ini inisiatif dari penyokong sendiri.

Mereka sanggup beratur panjang, habis wang ringgit, korban masa bersama kawan-kawan, keluarga. Ponteng semata-mata nak sokong pasukan kebangsaan kita ini.