buat duit dengan blog, blog, make money blog,

Buat duit dengan blog perlukan kesabaran dan juga strategi yang ampuh dalam meneruskan perjuangan yang begitu hebat sekarang ini. Persaingan dalam dunia blogging semakin sengit sekarang ini.

Tidak seperti dulu, ada yang blogger ambil mudah untuk menang dalam seo ini, ada yang menggunakan jalan pintas untuk berjaya dalam mencari duit dalam dunia blogging. Kita yakin dan percaya, bukan senang untuk ranking dalam pertama seo untuk pencarian buat duit dengan blog. 

Zikri husaini sentiasa cari jalan untuk mendapat tempat dalam dunia blogging dari sejak tahun 2007/08 dalam awal penglibatan dalam dunia blogging ini.

Pada mulanya kita menulis blogging bukan untuk duitlah, so tak berapa nak compete dan tahu apa itu seo. Bila kita dah tahu apa itu pentingnya seo, barulah kita mula mengejar traffic semata-mata tanpa mengira kesan dan akibatnya.

Dari situlah kita baru belajar apa erti dunia blogging yang sebenar. Memang ianya kejam, kalau kita tak ambil kira dan juga tahu dalam peraturan dunia blogging yang tiada sempatan ini.

Ini adalah permulaan dalam penulisan aku dalam dunia blogging, masih terlalu awal untuk aku menulis macam mana nak buat duit dengan blog.

Apa yang penting.

Perlu ada blog.

Takda blog, memang korang tak boleh buat duit dengan bloglah. So korang kena register dulu yang berbayar atau percuma. Biasa kita semua akan mula dari yang percuma dulu. Memang agak terbatas kalau kita menggunakan medium yang percuma ini. Tapi ada kelebihan kita gunakan yang percuma contohnya kita guna dari blogger.com. Sebab ianya kepunyaan dari google sendiri. Disitu memang ada kelebihan yang tersendiri.

Cuma kita sendiri yang kena pandai setting dan stabilkan dari segi off page dan on page.

bersambunggg… untuk buat duit dengan blog